BEL MAIL LINKEDIN

InstallQ erkend installateur!

Onze dochteronderneming EHBI Solar Systems B.V. heeft de InstallQ erkenning behaald voor Zonnestroomsystemen. InstallQ-erkende
installatiebedrijven zijn aantoonbaar vakbekwaam op een bepaald vakgebied en werken volgens de wettelijke eisen van het Bouwbesluit.


Het belang van een erkend installatiebedrijf
Installaties zorgen voor warmte, licht, sanitair of ventilatie. Dankzij installaties kunt u douchen, koken en gebruikmaken van wasmachine of vaatwasser. En wat te denken van pv-installaties voor zonnestroom, werkzaamheden aan daken en riool en maatregelen om langer zelfstandig thuis te wonen? De installaties in en rondom uw huis bepalen voor een belangrijk deel uw comfort en veiligheid. Een InstallQ-erkend installatiebedrijf draagt daaraan bij met deskundig installatiewerk.

Een InstallQ-erkend installatiebedrijf:

  • heeft een landelijk erkend vakdiploma of beschikt aantoonbaar over de benodigde kennis en kunde
  • werkt volgens bepaalde normen en eisen, waaronder het Bouwbesluit en NEN
  • gebruikt de juiste gereedschappen en materialen
  • krijgt periodiek controle
  • is te vinden in het kwaliteitsregister www.echteinstallateur.nl.
     

Over InstallQ
Veilige installaties van goede kwaliteit voor heel Nederland: dat is het doel van de onafhankelijke stichting InstallQ. Om dit doel te bereiken, ontwikkelt en beheert InstallQ een breed scala aan kwaliteitsregelingen. InstallQ verleent erkenningen aan vakbekwame installatiebedrijven. We schrijven certificeringsregelingen en informeren daarover. Daarnaast accrediteert InstallQ opleidingen en examens in installatietechniek.

overzicht