BEL MAIL LINKEDIN

Diensten

EHBI Group levert een compleet pakket aan diensten om haar opdrachtgevers optimaal te kunnen voorzien van de modernste en meest innovatieve elektrotechnisch installaties.

Elektrotechniek

Een goede elektrotechnische installatie is ontzettend belangrijk. Dat elektrotechniek op ons lijf geschreven is, zie je terug in onze hoogwaardige installaties; van ontwerp tot realisatie en ook op het gebied van service leveren wij de hoogste kwaliteit.

Bekijk

Domotica

Slimme woningen, kantoren of instellingen. Daar zetten we ons voor in. Denk aan communicatie tussen installaties in huis. Of het besturen van apparaten met je tablet of computer.

Bekijk

Beveiliging

Voel je veilig en prettig in een optimaal beveiligde omgeving. Wij beveiligen jouw pand met de modernste, gecertificeerde technieken en integreren deze naadloos in het domoticasysteem.

Bekijk

Klimaatsystemen

Een fijn binnenklimaat zorgt voor een comfortabel gevoel. Belangrijke factoren zijn de luchtvochtigheid, ventilatie en temperatuur. Wij geven je altijd een goed advies, kunnen je diverse systemen leveren én onze gecertificeerde installatiemonteurs zorgen voor een vakkundige installatie.

Bekijk

Duurzame installaties

Duurzame installaties staan bij ons centraal. Door onze jarenlange ervaring en kennis van de markt én producten, kunnen wij je van het beste advies voorzien om jouw pand te verduurzamen en het comfort te vergroten.

Bekijk

Benieuwd naar onze aanpak?

BEL

Of

Mail