BEL MAIL LINKEDIN

Klimaatsystemen


Een fijn binnenklimaat zorgt voor een comfortabel gevoel. Belangrijke factoren zijn de luchtvochtigheid, ventilatie en temperatuur. Wij geven je altijd een goed advies, kunnen je diverse systemen leveren én onze gecertificeerde installatiemonteurs zorgen voor een vakkundige installatie.

Totaalinstallateur voor klimaatsystemen

Als totaalinstallateur kunnen we jou compleet van dienst zijn op het gebied van airco's, klimaatsystemen en (duurzame) energiesystemen. EHBI Climate Systems richt zich in het bijzonder op het leveren én installeren van aircosystemen bij zowel particuliere als zakelijke klanten. 

Voor elke ruimte de juiste airco

Bij de keuze van het juiste aircosysteem zoeken we naar de optimale oplossing voor jouw specifieke ruimte. Wij zijn merkonafhankelijk en leveren uitsluitend airconditioners van de beste merken, waaronder Daikin, Mitsui en Samsung. Denk hierbij aan Split Unit Airco's en Plafond Unit Airco's. Onze installatiemonteurs zijn professioneel ingesteld en doen er alles aan om jouw pand van het perfecte binnenklimaat te voorzien.

Service & onderhoud

Voor elk klimaatsysteem kunnen wij het vereiste service en onderhoud verzorgen. Zo zorgen we ervoor dat jouw systeem altijd up-to-date is. Heb je een storing of calamiteit, dan helpen onze gecertificeerde monteurs jou snel én vakkundig.

Neem contact met ons op voor meer informatie of een offerte.

BEL

of

Mail