BEL MAIL LINKEDIN

Domotica


Slimme woningen, kantoren of instellingen. Daar zetten we ons voor in. Denk aan communicatie tussen installaties in huis. Of het besturen van apparaten met je tablet of computer.

Geniet van het comfort

Kom thuis en stap binnen in jouw woning. Creëer de gewenste woonomstandigheden via je smartphone of tablet en ervaar direct de luxe. Met het intelligente domotica systeem bedien je eenvoudig de verlichting, sluit je de gordijnen en stel je de gewenste temperatuur in. Jij beslist wat er in jouw woning gebeurt. Met slechts één druk op de knop tover je de woonkamer om tot een echte thuisbioscoop. De gordijnen gaan dicht, het licht wordt gedimd en de geluiden komen levensecht uit de speakers. Of word ontspannen wakker zodra de jaloezieën opengaan en het koffieapparaat gaat pruttelen op een vooraf ingestelde tijd. Het is allemaal mogelijk!

Ervaar de luxe

Wij adviseren, installeren en zorgen ervoor dat jij comfortabel woont. We installeren net dat beetje extra dat jouw woning verdient. Sfeerverlichting in een handomdraai, koffie die ’s ochtends klaar staat en de geluidsinstallatie die zich aanpast aan verschillende momenten. Met Domotica bepaal jij de omstandigheden helemaal zelf. Eenvoudig via jouw iPhone, iPad, Android of zelfs jouw stem.

Ervaar een veilig gevoel

Beveiligingscamera’s registreren ongenode gasten wanneer je niet thuis bent. Een aanwezigheidssimulatie laat het lijken alsof je thuis bent zodat indringers zich niet aan jouw woning wagen. Maar ook een alarmsysteem dat je zelf kunt inschakelen bij onraad of andere onrust is heel goed mogelijk. Want bij een gevoel van luxe hoort natuurlijk ook een veilig gevoel.

Bespaar op uw kosten

De installatie van het domotica systeem brengt uiteraard kosten met zich mee. Toch bespaar je ook kosten. Kijk naar je energieverbruik: geen lampen die onnodig blijven branden of apparaten die per ongeluk aan blijven staan als je niet thuis bent. Met domotica signaleer je jouw verbruik en heb je er zelf direct invloed op. Dat maakt domotica niet alleen goed voor jouw portemonnee, maar ook nog eens voor het milieu. En daar hebben we allemaal voordeel van.

Geniet van het gemak

Dankzij de verbindingen die de apparaten onderling met elkaar kunnen maken, werken zij als een geoliede machine samen. Zo ontstaat er een eenheid. Dus zodra de film wordt gestart en je wilt genieten van een ontspannen avondje, gaat de deurbel automatisch op zachte stand. Je maakt hiervoor eenvoudig voorinstellingen in jouw eigen domotica-app omgeving. Deze legt bovendien zelfstandig verbinding met het internet, zodat bijvoorbeeld de online weersverwachting uitgelezen kunnen worden en jouw ramen op tijd worden gesloten. Niets is te gek.
 

Van alle gemakken voorzien:
 
  • De omstandigheden in jouw huis volledig aangepast aan jouw wensen en gewoontes
  • Perfecte sfeerverlichting, aangename temperatuur en sfeervolle muziek binnen handbereik
  • ​Eenvoudige bediening via lichtknop, iPhone, iPad, Android en zelfs spraak

Neem contact met ons op voor meer informatie of een offerte.

BEL

of

Mail