BEL MAIL LINKEDIN

EHBI GROUP


EHBI Group is een snelgroeiende organisatie die zich heeft ontwikkeld tot een totaal installatiebedrijf voor exclusieve woningen, utiliteit en marine & offshore. Wij staan nooit stil, zijn volop in ontwikkeling en groeien als bedrijf dankzij onze goede referenties.

Ondanks dat we een relatief nieuwe organisatie zijn, beschikken wij over veel kennis en ervaring. Ons team bestaat uit gedreven vakmensen met dé juiste instelling en drive om het verschil te maken voor onze klanten.

100% zekerheid met EHBI Group
 

     100% techniek
 

Techniek is meer dan ons werk. Het is onze passie én dat merk je.

     100% enthousiast
 

Wij zijn altijd enthousiast en lopen graag een stapje harder voor je.

     100% support
 

Niks is zo vervelend als een storing. Wij zijn er voor je en zorgen dat het snel verholpen wordt.


     100% betrouwbaar
 

Geen loze beloftes of dikke contracten. Wij doen gewoon wat we zeggen!


     100% innovaties
 

Wij lopen voorop en pionieren graag met nieuwe technieken.


     100% tevreden
 

Ons doel is altijd om jou als klant 100% tevreden achter te laten, logisch toch?

EHBI Energy Systems B.V. verzorgt elektrotechnische installaties in de breedste zin van het woord. Wij kunnen het totale traject voor je uit handen nemen, van ontwerp tot uiteindelijke realisatie. 


Lees meer

EHBI Solar Systems B.V. richt zich op het verduurzamen van panden door het leveren en installeren van zonnepanelen. Wij voorzien je graag van een deskundig advies en het beste product voor jouw situatie.


Lees meer

Zet je volgende stap in klimaatbeheersing met EHBI Climate Systems. Wij verzorgen jouw ideale temperatuur: of je nu behoefte aan afkoeling of juist aan verwarming hebt.


Lees meer

Betrokken medewerkers


De betrokkenheid van onze medewerkers is groot. We zijn een platte organisatie met een open en eerlijke cultuur. Teamspelers. Professioneel en vakkundig. Recht voor zijn raap, maar ook recht uit het hart. We leggen de lat hoog, maar we doen het samen. 

Heb je een uitdagend project voor ons in gedachten? Laat het ons gerust weten.

BEL

of

Mail