BEL MAIL LINKEDIN

Laadpalen: wij regelen het van A tot Z!


Dat wij duurzaamheid hoog in ons vaandel hebben staan mag bekend zijn. De laadpalen voor elektrische auto’s die wij leveren en installeren zijn daar een goed voorbeeld van. Onze directeur Erwin Weima vertelt er meer over.

“Wij zijn leverancier en installateur van de laadpalen van Blue Current. Zij zijn als producent op de volledige markt gericht: de laadpalen zijn geschikt voor álle elektrische auto’s. Dat is de grote kracht van de laadpalen die wij leveren!” Erwin vervolgt: “Daarbij is het aanbod verscheiden. Bijvoorbeeld onzichtbare laadpunten, maar ook de universele U:move. Dat type laadpalen configureren wij naar de wens en het merk van de klant.”

Dynamic Charging
Erwin vertelt verder over ‘Dynamic Charging’. Dat systeem wordt aangesloten op de slimme meter in de meterkast. Het speelt in op het andere stroomverbruik in de woning, waardoor de hoofdzekering niet overbelast raakt; je hebt geen last van doorslaande stoppen. Dat is een redelijk uniek systeem, wat wij installeren!” Erwin: “Het is een voorbeeld van het ‘ontzorgen’ waar wij voor staan. We bieden een totaalpakket, zodat de klant zo min mogelijk heeft om naar om te kijken. Afhankelijk van de wensen van de klant kiezen we de juiste lader, het juiste abonnement en vervolgens installeren we de laadpalen volledig, tot in de meterkast. Daar zijn we ook voor gecertificeerd.”

Particulieren
“Voor particulieren hebben we een app die een gebruiksoverzicht geeft. En met de registraties in onze digitale ‘backoffice’ bieden we uitgebreide functionaliteiten voor de professionele markt. Bovendien valt er uit verschillende opties te kiezen”, gaat Erwin verder. “De kleuren van de palen, de lengte van de kabels. Wil je roestvrijstaal, of twee laadpunten op één paal? Het kan allemaal, wij regelen het van A tot Z!”

Service
“Wij staan voor snelle service. Binnen 48 uur bieden wij een oplossing. Daarbij is de prijs – kwaliteitverhouding superscherp. De laadpalen maken deel uit van onze totaaloplossingen in duurzaamheid. We zijn op dat vlak bijvoorbeeld ook actief in de installatie van zonnepanelen.''

 

"Kwaliteit staat op één!"

overzicht