BEL MAIL LINKEDIN

Samenwerking met SMA

Wij zijn onlangs toegetreden tot het loyaliteitsprogramma van SMA Benelux, ‘SMA Advance’. Deze samenwerking brengt een wezenlijk aantal voordelen met zich mee, waar jij als klant uiteindelijk ook van profiteert.
 
SMA is de wereldwijde markleider op het gebied van pv-omvormers. Het project op de Markerwadden heeft ons bij elkaar gebracht. Met onze status als ‘SMA Advanced Solar Charger’ hebben wij een voorsprong ten opzichte van andere partijen in de markt.
 
Samenwerking
Arjan Zilverentant, van SMA Benelux, is ook verguld met de samenwerking. “EHBI Group is een mooi bedrijf. Hun manier van handelen past volledig bij ons! We bekrachtigen ons vertrouwen in de EHBI Group met hun toetreding tot ons Advanced programma. Dat houdt onder andere in dat hun monteurs voorrang krijgen bij onze cursussen en trainingen, dat zij direct contact kunnen opnemen met onze specialisten en dat ons servicecentrum voor hen klaarstaat.”
 
Ontwikkelingen
In ruil daarvoor nemen wij de omvormers en gerelateerde producten van SMA af en we zorgen ervoor dat we op de hoogte blijven van de technische ontwikkelingen van SMA. Daarbij kunnen wij op marketinggebied op hen terugvallen: van stickers tot en met het meedenken en ondersteunen bij een beursstand.
overzicht