BEL MAIL LINKEDIN

Solaroplossing door EHBI

Op een voormalig terrein van defensie in Odijk, waar een legerbasis was gevestigd hebben wij samen met SolarOplossing een uitdagende, maar mooie klus uitgevoerd. Jan-Kees Schep, directeur van SolarOplossing is tevreden over de samenwerking.

In opdracht van de nieuwe eigenaar van het terrein heeft SolarOplossing 622 zonnepanelen door ons laten installeren en aansluiten op de voormalige opslagloodsen. De loodsen worden door hun nieuwe eigenaar ook weer verhuurd voor opslag. SolarOplossing voert de projectorganisatie en huurt ons in voor de installatie en aansluiting van de zonnepanelen.

Ankers
Jan-Kees Schep: “De uitdaging zat hem in de ingewikkelde dakconstructie. Voor de deklaag was gebruik gemaakt van bitumen en betonplaten: duidelijk een andere constructie dan gebruikelijk. EHBI bedacht een oplossing met ankers door de dakconstructie heen, die goed werkt want er is geen sprake van lekkage.”

Meterkast
“EHBI heeft behalve de installatie ook de aansluiting op het netwerk verzorgd. Ze hebben een nieuwe meterkast geïnstalleerd die speciaal voor de zonnepanelen bestemd is. Dat maakt de andere meterkast overbodig. We zijn weer zeer tevreden over de samenwerking met de mensen van EHBI!”
 
overzicht