BEL MAIL LINKEDIN

Vol gas!

Deze week stellen we onze collega Maarten van Droogenbroeck aan je voor. Op zijn visitekaartje staat ‘Solarspecialist’, maar wat houdt die functie precies in? 
 
Ik hou van uitdagende klussen!
"Dat komt goed uit, want volgende week hebben we ook weer een project waarbij we 300 zonnepanelen gaan installeren!”
 
Hoe ben je bij EHBI Group terecht gekomen?
“Ik werk hier sinds oktober. Ik heb bij een fabrikant van omvormers gewerkt en kwam via via in contact met Erwin Weima. Omdat hij zijn positie in de zonnepanelen-markt wilde uitbreiden, kwamen we er al snel uit. Als ‘Solarspecialist’ hou ik me specifiek met zonnepanelen bezig. Ik zorg ervoor dat projecten worden voorbereidt en goed worden uitgevoerd. Daarnaast ben ik ook gewoon betrokken bij de installatie.”
 
Hoe bevalt het werk?
“Dit is mijn eerste baan waarbij alles vanaf de eerste minuut top geregeld is! Afspraken worden nagekomen, er is ruimte voor opleidingen en ik krijg verantwoordelijkheid. Werk-inhoudelijk is het ook prima: de uitdagingen worden steeds groter naarmate we steeds grotere projecten krijgen. We hebben al grote klussen gedaan in Lexmond en zelfs in Nigeria Ook komen er weer mooie nieuwe projecten aan!”
 
Hoe zie je de toekomst bij EHBI?
“Doorgaan! Proberen het bedrijf zoveel mogelijk te laten groeien. Het mooie van EHBI Group, is dat we nooit genoegen nemen met middelmaat. We krijgen tijd en ruimte om kwaliteit te leveren.''
 

''Wij gaan vol gas de toekomst tegemoet!”

overzicht