BEL MAIL LINKEDIN

Recharge your car,
clean the air!

Wij zijn er van overtuigd dat elektrisch rijden de toekomst is. Om ons heen zien we steeds meer elektrische voertuigen op de weg verschijnen. Bestuurders van elektrische voertuigen willen graag met een volle batterij op weg, en dat kan natuurlijk niet zonder de laadoplossingen van EHBI Group! 

Laadpalen - Het nieuwe tanken

Het is misschien even wennen, "tanken" met een elektrische auto maar net als met je mobiele telefoon, moet de auto worden opgeladen. EHBI Group verzorgt de voorzieningen hiervoor volledig van A tot Z voor haar klanten. Wij zijn leverancier en installateur van diverse merken laadpalen. Voor iedere situatie bieden wij de best passende oplossing.

De laadoplossingen van EHBI Group

EHBI Group is erkend dealer van Easee. Wij komen graag langs om jouw specifieke situatie in kaart te brengen en een passend advies te geven. Naast ons dealerschap, zijn wij ook erkend installateur van deze fabrikant. Ideaal natuurlijk, want wij bieden je hiermee één aanspreekpunt en nemen alles voor je uit handen. 

Easee

Easee uit Noorwegen is één van de grootse producenten van elektrische laadpunten in Europa. Sinds 2021 zijn zij ook actief in Nederland: wij zijn één van de eerste leveranciers van hun laadpalen. Bij het ontwikkelen van hun producten richt Easee zich op het optimaliseren van het ontwerp en de toegevoegde waarde van hun producten. Het elektriciteitsnet van de toekomst moet energie efficiënter verdelen en de capaciteit optimaal benutten.
 
De Easee laadpunten blinken uit in design en gebruiksgemak. Easee biedt een zeer omvangrijk assortiment: State of the art laadpunten met kwaliteit en functionaliteit als belangrijkste kenmerken.

 
 

Meer weten over onze laadoplossingen?

BEL

Of

Mail