BEL MAIL LINKEDIN

Haal meer uit de zon

Wij zijn dé specialisten als het gaat om zonnepanelen. Wij garanderen jou 100% eerlijk advies, 100% vakkundige installatie en 100% inzicht met Zonnegarant.

Hoogste kwaliteit

Wij leveren jou de hoogste kwaliteit zonnepanelen en randapparatuur. Al onze producten zijn met zorg geselecteerd, zodat we jou de hoogste opbrengst, langste levensduur en beste garantievoorwaarden kunnen bieden.
 

Maximaal rendement

Verwacht van ons geen gladde praatjes of beloftes die wij niet waar kunnen maken. Wij bieden je altijd een eerlijk advies met een realistisch maximaal te behalen rendement op jouw locatie. We gebruiken hiervoor o.a. aan de TU Delft ontwikkelde software om de installatie exact op maat te maken en te optimaliseren voor jouw pand. Onze medewerkers beschikken over de juiste ontwerp- en systeemkennis, bouwkundige kennis en hebben ruime ervaring in de installatie van zonnepanelen.

Daarom kies je voor EHBI Group:

 

  • Erkend installateur
  • De hoogste kwaliteit
  • Eerlijk en onderbouwd advies
  • Vakkundige montage
  • Uitgebreide service & garantie
  • Je betaalt pas achteraf

100% ZEKERHEID MET ZONNEGARANT

Doen jouw zonnepanelen wat ze moeten doen? Ze liggen immers in weer en wind op jouw dak. Kleine problemen blijven onopgemerkt of worden grote problemen over de jaren heen. Zonnegarant monitort en analyseert de prestaties van jouw zonnepanelen. Zo heb je altijd 100% onafhankelijk inzicht.

www.zonnegarant.nl 

Wil je meer informatie of een gratis adviesgesprek aanvragen?

BEL

Of

Mail