BEL MAIL LINKEDIN

‘Bij alle takken van duurzaamheid betrokken’

Van je hobby je werk maken, wie wil dat nu niet? Job van de Voort is het gelukt. Al vanaf jonge leeftijd is hij geïnteresseerd in techniek EN in duurzaamheid. Twee zaken die wij belangrijk vinden voor onze manager Sales & Development! In dit blog vertelt Job hierover.

Sinds december 2020 ben ik manager Sales & Development bij EHBI Group. Ik richt me met name op de solardisciplines. Daarnaast ben ik ook betrokken bij een aantal projecten die onze totale dienstverlening bestrijken. Hierbij gaat het om het ontzorgen van de klant. Deze verschillende disciplines samenbrengen vind ik uitdagend en leuk.
 
Van bodem naar zon
Nadat ik fysische geografie gestudeerd heb in Utrecht en Amsterdam, ben ik aan de slag gegaan in de bodemwereld. Mijn aandacht verplaatste zich steeds meer richting de duurzame ontwikkelingen. Ik maakte een bewuste keuze om te starten in de zonnepanelen-branche.
 
Eindelijk kon ik mijn technische interesse combineren met duurzaamheid. Door de jaren heen heb ik mezelf verder geprofessionaliseerd in dit werkveld. Waar ik aanvankelijk werkte met zonnepanelen voor woonhuizen, groeide dit door naar bedrijfsmatige installaties van meer dan tienduizend panelen.
 
Variatie van klein naar groot
Erwin Weima en ik kennen elkaar al jaren. Ooit hebben we afgesproken samen te gaan werken en afgelopen december was de tijd rijp. Hier bij EHBI Group is mijn cirkel weer rond: ik ben betrokken bij heel gevarieerde projecten, van klein tot groot.
 
Het werk wat ik doe is heel gevarieerd. Van leads oppakken, via klantcontact, naar een technische schouw. Ik werk zowel op kantoor als op locatie. Op basis van het plan wat ik opstel in opdracht van een klant, kunnen de monteurs op pad om panelen te installeren.
Daarnaast denk ik mee over de groei van het bedrijf, over de efficiency en help ik mee de strategie voor de toekomst uit te zetten.
 
Persoonlijk
Mijn vrouw en ik hebben twee jonge kinderen. Ik geniet ervan om met hen in de natuur te zijn. Daarnaast hou ik van racefietsen en van klussen. We wonen in een klusboerderij uit 1930. Ik ben het huis van ‘a tot z’ aan het renoveren en het zo duurzaam mogelijk aan het opknappen. Echt een project om mijn voorliefde voor techniek en duurzaamheid ook thuis te combineren.
 
overzicht