BEL MAIL LINKEDIN

STEK-certificering voor Climate Systems

Wij hebben in december de STEK-certificering behaald! Deze certificering betekent dat wij alle formaten airco-systemen mogen installeren en onderhouden. Het certificaat toont aan dat wij verantwoord met koelsystemen omgaan.

Onze afdeling Climate Systems kan met de certificering de zakelijke markt nog beter bedienen, omdat elk formaat airco geïnstalleerd mag worden. STEK staat voor Stichting Emissiepreventie Koudetechniek. STEK-certificering is dé certificering waarmee je als bedrijf aantoont voorop te lopen in de klimaat-sector. De certificering is een garantie voor kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid.

Voorwaarden
Om in aanmerking te komen voor certificering moet je aan een aantal voorwaarden voldoen. Zo moet een medewerker gediplomeerd zijn voor F-gassen in categorie I. Wanneer je vervolgens in het bezit bent van specifiek gereedschap kan je de certificering aanvragen. STEK voert een audit uit en toetst een aantal administratieve handelingen, zoals onder andere het bijhouden van een logboek.

F-gassen
Omdat Remon Schild van Climate Systems gediplomeerd is voor F-gassen categorie I, konden wij de certificering aanvragen. Remon mag koeltechnische handelingen verrichten en bij installaties ondersteunt worden door collega-monteurs. Onze certificering valt samen met een grote opdracht die wij op dit moment uitvoeren in Schelluinen. We houden je op de hoogte!
 
overzicht