BEL MAIL LINKEDIN

‘Kort maar krachtig!’

Tevreden klanten: daar zijn we blij mee en daar doen we het voor! In het geval van Edwin de Ruijter liep het net wat vlotter dan gepland. In plaats van op woensdag, kon onze monteur op maandag al bij hem terecht in Giessenburg.

Weer eens wat anders dan zonnepanelen en airco's! Maar toch niet helemaal. Want het vervangen van de meterkast van Edwin de Ruijter staat in direct verband met het plaatsen van zijn zonnepanelen. Edwin: “Vorige week heeft EHBI Group al naar volle tevredenheid acht zonnepanelen op ons dak geplaatst.”

“De zon mag gaan schijnen!”

Edwin vervolgt: “Toen ik met EHBI Group in gesprek was over de zonnepanelen, bleek onze meterkast sterk verouderd te zijn. Vooral het ontbreken van de aardlekschakelaar was cruciaal voor het installeren van de zonnepanelen. Daarom hebben we ook een afspraak gemaakt voor het vervangen van de meterkast. In plaats van op woensdag, zoals gepland, had de monteur maandag al tijd. Omdat ik aan het werk was, heeft mijn moeder de deur voor hem opengedaan. In een uur tijd was het werk voor elkaar. De complete installatie in de meterkast is vervangen. Het werkt én het ziet er netjes uit. Hij heeft zelfs nog gestofzuigd!”

"Ik heb EHBI Group aanbevolen bij mijn ouders!”

Over de installatie van de zonnepanelen heeft Edwin ook niets dan lovende woorden: “Dat is heel soepel verlopen. De panelen liggen keurig, de omvormer is netjes weggewerkt en er zijn geen kabels of leidingen te zien! Wat mij betreft mag de zon gaan schijnen!”
 
Wil jij weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact op via 085-0043165.
 
overzicht