BEL MAIL LINKEDIN

“Ik beveel EHBI Group zonder enige aarzeling aan!”

Wij hebben 26 zonnepanelen geplaatst bij de familie De Wit in Oud-Alblas. Guus de Wit vertelt hoe hij onze dienstverlening heeft ervaren. Eind maart zijn de panelen en de omvormer geïnstalleerd.
 
“Wij hebben ons huis in Oud-Alblas in december vorig jaar betrokken. In het begin van dit jaar zijn we ons gaan oriënteren op de aanschaf van zonnepanelen. Van een kennis kregen we een tip, én we zagen een advertentie van EHBI Group in de krant. Bij beide bedrijven hebben we informatie opgevraagd. Van het éne bedrijf kregen we geen reactie, EHBI Group reageerde prompt!”
 
Goed verdiept
Guus vervolgt: “Wij hebben ons goed verdiept in de materie; we hadden dan ook veel vragen. Job van de Voort van EHBI Group heeft twee sales-gesprekken met ons gevoerd. Tijdens die gesprekken heeft hij antwoord op al onze vragen gegeven. En tussendoor heeft hij per e-mail nog aanvullende verduidelijkingen verschaft.”
 
Complete dienstverlening
“Naar aanleiding van onze gesprekken met Job kregen we goed overzicht”, vervolgt Guus. “We hebben de prijzen vergeleken met andere aanbieders en dat zag er ook goed uit. We vonden het prettig te kunnen kiezen voor een installateur uit de buurt, die bovendien de complete dienstverlening voor zijn rekening nam.”
 
Erg kundig
Guus: “De installatie heeft – volgens afspraak – twee dagen in beslag genomen. Job had een voorstel gedaan over het plaatsen van de omvormer. Tijdens de werkzaamheden vonden de monteurs een nog betere optie. Dat hebben ze goed opgelost! Ook de monteurs waren erg kundig: rustige jongens, die precies wisten wat ze deden. Op de eerste dag hebben ze de omvormer aangesloten en de frames op het dak geplaatst. De tweede dag zijn de panelen geïnstalleerd.”
 
Duidelijk inzicht
“De werkzaamheden zijn prima verlopen. De app die we erbij kregen werkt prima. En het advies voor de BTW-teruggave was duidelijk. Met de app hebben we heel duidelijk inzicht in de cijfers. En de resultaten komen overeen met de prognoses! Wij zijn zeer tevreden over de dienstverlening. We hebben duidelijke uitleg gekregen, EHBI Group doet wat ze belooft en de installatie is prima verlopen. Ik zou ze zonder enige aarzeling aanbevelen!”
 
overzicht