BEL MAIL LINKEDIN

Werken bij EHBI Group


Wij zijn op zoek naar goede mensen. In dit specifieke geval zelfs naar elektromonteurs en zonnepanelenmonteurs. Om je een beeld te geven van de afwisselende en uitdagende banen die op je liggen te wachten, vertelt Corné Jongeneel wat beide functies inhouden. Corné is namelijk elektromonteur én zonnepanelenmonteur bij EHBI Group.
 
Corné: “Als zonnepanelenmonteur heb je een afwisselende baan. We installeren zowel bij particulieren als bedrijven. Als de opdracht binnen is, verzorgt ons magazijn de apparatuur. Soms worden de materialen op de locatie geleverd, en anders nemen wij het zelf mee. We beginnen altijd met de beveiliging van het dak waar de panelen geplaatst moeten worden. Dan gaan we aan de slag met de onderconstructie. Afhankelijk van het type dak, de wens van de klant en het merk zonnepaneel monteren we vervolgens de panelen op de daartoe bestemde wijze. Nadat we de kabels hebben getrokken naar de meterkast of technische ruimte, installeren we de omvormers.”
 

“Je werkt bij ons in een jonge, enthousiaste ploeg!”

 
Elektromonteur
“Het leuke van elektromonteur bij de EHBI Group is dat het een erg veelzijdige baan is. Wij installeren zo mogelijk alles op het gebied van elektrotechniek. Goed voorbeeld is een klant in Sliedrecht, waar we onlangs een project hebben afgerond. We hebben daar de brand- en inbraakbeveiliging aangelegd, toegang- en tijdregistratie maar ook de besturing van de verlichting. We kunnen al die verschillende toepassingen ook aan elkaar koppelen, zodat complete domotica systemen ontstaan.”

Benieuwd naar deze functies? Lees er alles over op onze vacature pagina!
Intresse? Stuur dan een open sollicitatie voorzien van motivatie en CV naar info@ehbigroup.com
 
overzicht