BEL MAIL LINKEDIN

EHBI Group sponsort Roparun Team 293-Steamwork! Jij ook?


Wij sponsoren Roparun team 293-Steamwork. Daarmee helpen wij kankerpatiënten het leven wat draaglijker te maken. Stichting Roparun gebruikt de opbrengst voor zorg aan mensen die getroffen zijn door deze vreselijke ziekte. Door onze sponsoring zijn we toegevoegd op de exclusieve puzzel van Team 293, waarvan de opbrengst naar de Roparun gaat!

Team 293-Steamwork uit Hardinxveld-Giessendam doet sinds 2012 mee met de Roparun. Dit jaar voor de tiende keer! De naam Steamwork is ontstaan als ‘een team van het werk (work), dat op volle stoom (Steam) gaat voor het goede doel!’ Sinds 2012 hebben zij ruim € 300.000 opgehaald voor de Stichting Roparun. Het afgelopen jaar met de Corona pandemie hebben ze hun acties verlegd naar online acties. Ze hebben chocoladeletters, amaryllisbollen, mondkapjes en puzzels verkocht.

Acties
Vorig jaar hebben ze op de valreep voor de lockdown nog een theaterdinnershow in restaurant Kampanje kunnen houden. Daarbij waren zowel de burgemeester van Hardinxveld, als de directeur van de Roparun aanwezig. Deze twee avonden genereerden een opbrengst van ruim € 8.000! In de ‘normale’ jaren organiseert Team 293-Steamwork ook theatershows, sponsorlopen, spinningmarathons, paalzitten, actie bij Crossfit Gouda en nog veel meer om geld op te halen voor het goede doel.

Projecten
Naast het ophalen van het geld hebben ze afgelopen jaren ook projecten aangedragen bij de Roparun die een donatie goed konden gebruiken. Zo hebben ze Hospice Papendrecht in 2019 kunnen verrassen met een cheque van € 180.000, - voor de inrichting van de bewonerskamers!

Footprint
De maatschappelijke footprint wordt alleen maar groter, door het meedenken en helpen van sponsoren zoals de EHBI Group. Ook kledingsponsoren hebben zich voor drie jaar verbonden aan het team. Zo kunnen ze samen optrekken naar een nog groter bedrag voor de Roparun!

Puzzel
De gelimiteerde puzzel bevat duizend stukjes en is exclusief ontworpen en geproduceerd voor Team 293 Steamwork. Beleef de finish van de Roparun op de Coolsingel bij u thuis met heel het gezin. De puzzel is 64 x 48 cm. Dankzij de sponsoren komt de opbrengst van de puzzel geheel ten goede van de Roparun. Deze puzzels is slechts in een beperkte voorraad leverbaar! Dus bestel nu alvast jouw exemplaar: leuk om te maken of om cadeau te geven! Bestel de puzzel hier!
 
 
overzicht