BEL MAIL LINKEDIN

FullTank: dienstverlening van ‘A tot Z’

Wij zijn aan de slag gegaan bij FullTank/AdBlue Factory in Schelluinen. Dit project is bij uitstek een gelegenheid om de diversiteit van onze disciplines te tonen! 
 
Hans de Baat, de eigenaar van FullTank heeft ons gevraagd hem van ‘A tot Z’ te ontzorgen. Wij gaan in Schelluinen onze Solar Systems, Climate Systems én Energy Systems inzetten!
 
Solar, Climate & Energy
Met Solar Systems installeren we 228 zonnepanelen van 410wp op het bedrijfspand van FullTank. Climate Systems plaatst 300kw warmtepompen, ten behoeve van het verwarmen van het proceswater voor het maken van AdBlue. Ten slotte verzorgen we met Energy Systems alle elektra, inclusief de automatisering van de fabriek!
 
FullTank
FullTank by Hans de Baat Olieproducten is in 1990 opgericht. Het is een zelfstandige, onafhankelijke oliegroothandel. FullTank levert alle denkbare brandstoffen, AdBlue en smeermiddelen. AdBlue is de gedeponeerde handelsnaam voor AUS32, een oplossing die gebruikt wordt als bijvoeging bij voertuigen die diesel gebruiken, om ze schoner te laten rijden, en aan de emissienormen te laten voldoen. 
 
De komende tijd houden we jullie op de hoogte van de voortgang van dit mooie en complete project. Ben je benieuwd hoe wij jou kunnen ontzorgen? Neem dan contact op via 085-0043165.
 

overzicht