BEL MAIL LINKEDIN

‘Als jullie het doen, komt het goed!’

In deze blog benadrukt Erwin Weima wat het belang van kwaliteit én veiligheid is voor EHBI Group. Door het leveren van complete, kwalitatief sterke dienstverlening en oog houden voor de veiligheid van onze installaties én onze medewerkers onderscheiden we ons. En dat wordt gewaardeerd!
 
“Ons motto is ‘kwaliteit en veiligheid op één!’ We merken steeds vaker dat een prijs gerechtvaardigd is wanneer de geleverde kwaliteit van hoog niveau is. Onze klanten willen ‘ontzorgt’ worden. Wij zijn niet per sé concurrerend in prijs, maar dat verlangen onze klanten niet wanneer onze kwaliteit en service top is. Veel klanten komen via mond tot mond-reclame bij ons terecht en we zien ook heel veel ‘terugkomers’. In beide gevallen kan je dat alleen bereiken door constant kwaliteit te leveren!”
 
One-stop-shopping
“We kunnen onze gestage groei onder controle houden door kwaliteit te blijven waarborgen. We zetten in op het ontzorgen van onze klanten: ‘kan niet, bestaat niet’. We doen weliswaar niet alles uitvoeren, maar we kunnen wél alles regelen. Laatst werden we voorafgaand aan de installatie van zonnepanelen geconfronteerd met versleten dakbedekking. We hebben gezorgd dat de dakbedekking werd vervangen, voordat we de panelen monteerden. Nu wordt onze klant niet verrast door een lekkend dak, waarop recent zonnepanelen zijn geïnstalleerd. Met ons grote netwerk zijn wij vrijwel altijd in staat dit soort totaaloplossingen te bieden!”
 
Veiligheid
“Het is vanzelfsprekend dat we ervoor zorgen dat al onze medewerkers zo veilig mogelijk hun werk kunnen uitvoeren. We werken met de juiste certificeringen. Het is belangrijk dat we juiste technieken en apparatuur toepassen. Daardoor zijn onze installaties bestand tegen blikseminslag, kortsluiting en schakelen ze uit in het geval van brand.”
 
Combineren
“Onderdeel van onze complete dienstverlening is dat we onze disciplines gecombineerd kunnen inzetten. We verzorgen alle elektrotechnische installaties, het installeren van zonnepanelen en de montage van airco’s. Ook op het gebied van het verduurzamen van Nederland combineren we onze diensten. Behalve de eerdergenoemde zonnepanelen, plaatsen we ook laadpalen voor elektrische auto’s en zijn we ver met LED-verlichting. De accu-opslag van de opgewekte zonne-energie op de Marker Wadden is een ander voorbeeld van de duurzame innovaties waarbij we zijn betrokken.”
 
Voorbeeld
“Ik noem graag het voorbeeld van een groot project in Schelluinen waar we momenteel aan werken. We kwamen daar binnen om de storing aan een koelmachine te verhelpen, maar inmiddels verzorgen we de volledige installatie. Niet alleen het aanpassen van de elektrotechnische installatie, maar ook het plaatsen van zonnepanelen en warmtepompen voor een grote fabriek. Daar komen we binnenkort met uitgebreider nieuws op terug!”
 
Informeer via 085-0043165 wat wij voor jou kunnen betekenen.
 
overzicht